Skyfall-elokuvan kuvaukset tehtiin 2012, ja James Bondin stunttina toimineet Robbie Madison ja pahiksen stunttina toiminut Patrice ajoivat moottoripyörät maustemarkkinoiden läpi, ylös portaita ja pitkin metrin levyisiä kävelyreittejä elokuvan alun hurjassa takaa-ajokohtauksessa.

Muut Hondat oli valjastettu kamerakäyttöön tallentamaan nopeaa toimintaa katoilla ja halki kapeiden markkinapaikkojen.

Erityisin pyörä oli Patricen alla, sillä hän oli elokuvassa vohkinut paikallisen poliisin moottoripyörän ja häipynyt sillä tietymättömiin. "James Bond" nappasi puolestaan ohikulkijan pyörän. Molemmat pyörät olivat tietenkin naamioituja CRF250 R:iä.

Honda esitteli CRF250R:n vuonna 2004 ja silloin kun sillä ei ole elokuvissa ajeltu kattojen yllä, se on ollut varsin menestyksekäs motocross-kisoissa.

249-kuutioisessa nelitahtisessa yhdellä nokka-akselilla varustetussa moottorissa on elektroninen polttoaineen syöttö, viisi vaihdetta, ja moottorissa on nestejäähdytys. Etupää on varustettu käännetyillä Showan 48 mm:n teleskoopeilla ja takapää Showan monovaimentimella. Pyörän kuivapaino on hieman yli sata kiloa, ja se on melkoinen tykki kuten muutkin vastaavat crossipyörät.

Turkin liikennepoliisin kaapuun viritetty pyörä myytiin äskettäin hieman yli 17 000 eurolla hyväntekeväisyyshuutokaupassa. Siinä on edelleen filmivarustus poliisin (toimimattomaksi tehtyine) varusteineen ja mittaristoineen. Mukana seurasi myös aitoustodistus siitä, että pyörä todella on on käytetty Skyfallin avausjaksossa. Pyörän teknisestä kunnosta ei ole tietoa, kertoo Motorcycle in Thailand.