Kaksi Harley-Dabidsonin omistajaa Los Angelesin piirikunnasta väitää, että Twin Cam 103" moottori, jota käytetään heidän omistamissaan moottoripyörissä, tuottaa erittäin paljon lämpöä, joka voi jopa polttaa kuljettajan, ja lyhentää moottorin elinikää.

Haasteen nostivat asianajotoimistot Zimmerman Reed sekä Boucher 2. joulukuuta Michael Berken ja Wolfgang Castelloonin sekä kaikkien samassa tilaneessa olevien Harley-Davidsonin omistajien puolesta.

Asianomistajat väittävät kärsineensä vahinkoa ostaessaan Twin Cam 103″ -moottorilla varustetut moottoripyörät, ja että Harley-Davidson on vastuussa, koska vastaajat eivät varoittaneet, että moottori on puutteellisesti suunniteltu.

He väittävät vastaajien syyllistyneen tuotevastuulain rikkomuksiin sekä muihin rikkeisiin ja vaativat oikeudenkäyntiä määräämään näille velvoitteen korjata tai vaihtaa Twin Cam 103 -moottorit, lisäksi he haluavat näiden maksettavaksi kaikki oikeudenkäyntikustannukset ja muut vastaavat kulut, mitä oikeus katsoo tarpeelliseksi.

Asiasta kertoi Cyril Huze.

Yhdysvalloissa tuotteisiin keskittyneet oikeudenkäynnit ovat kohtuullisen yleisiä. 103 kuutiotuuman moottori on litratilavuudeltaan 1,69, ja sitä käytetään paljon Harley-Davidsonin cruisereissa ja matkapyörissä.

Lue myös tämä: Harley-Davidsonin päästöhuijausten hinta: 12 miljoonaa dollaria