Helena Riihitupa järjestää Miss MP17 -kisat yhteistyössä MP-messujen kanssa.

– Olemme saaneet jo paljon hakemuksia ja ei voi sanoa muuta kuin, että taso ja kiinnostus kisaan on kasvanut vuosi vuodelta, kertoo Riihitupa. Kisa ei ole vain kauneuskilpailu. – Ulkonäön lisäksi ehdokkaista haetaan erityisesti asennetta, oikeanlaista särmää ja rohkeutta.

Miss MP17 saa palkkioksi 1000 euroa ja kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Kaksi perintöprinsessaa ja näytteilleasettajien suosikki saavat kukin 500 euron rahapalkinnon. Miss MP17 -kisan kymmenen ehdokasta esiintyvät MP-messuilla lauantaina 4.2. näytöksessä ja ovat tavattavissa eri osastoilla. Palkinnot jaetaan lauantaina klo 16. Sunnuntaina 5.2. MP-messulla ovat mukana palkitut tytöt.

Kisaan voi ilmoittautua lähettämällä hakemuksen ja kasvo- sekä kokovartalokuvan itsestään osoitteeseen: missmp2017@messukeskus.com Hakemuksessa tulisi olla ainakin nimi, ikä (vähintään 18 vuotta), harrastukset, työ/koulu, mahdollinen aiempi kokemus kuvauksista ja promootiotöistä, perustelut: mikä tekee sinusta loistavan persoonan. Lisätietoja kilpailuista löytyy Miss MP -facebooksivulta.

MP 17 -messut järjestetään pe-su 3.–5.2. Messukeskuksessa Helsingissä. Osana tapahtumaa on tälläkin kertaa rakennettujen moottoripyörien ja mopojen Petrol Circus Custom Bike Show. Viime kerralla MP 16 -messuilla vieraili yli 60 500 kävijää. Miss MP16 -kisat voitti hyvinkääläinen Henrika Vehmainen.

MP Moottoripyöränäyttelyn järjestää vuosittain Messukeskus toimeksiantajanaan Teknisen Kaupan ja Palvelujen yhdistyksen Moottoripyöräjaosto.