Helmet Hed on tarkoitettu suojaamaan hiuksia ja se käy kaikentyyppisten kypärien alle ja sopii myös urheilijoille oli kyse sitten moottoripyöräilystä, lumilautailusta, pyöräilystä tai vaikka ratsastamisesta. 

Hiukset pysyvät välineen avulla tiukasti kypärän alla ja näin niiden ylimääräinen kuluminen ja mahdollisesti irrallisena roikkuvien pitkien hiusten harjoittelun aikana aiheuttamat riskit jäävät unholaan.

Sukkaosan sisään pitkät hiukset asettuvat mukavasti.

Helmet Hedin rakenne on ilmava ja siinä käytetyt materiaalit antavat kosteuden poistua hiuksilta ulospäin. Sen keksijä Heather Weisbrod kertoo, että sai tarpeekseen kypärän pidon tuomista ongelmista hiuksilleen: ajon jälkeen pitkät hiukset olivat takkuiset, kärsineet ja pahimmillaan murtuneet.

– Hiukseni näyttivät villinaisen harjaksilta, joiden harjaaminen kuntoon kesti ikuisuuden. Lisäksi vaikutti siltä, että puolet hiuksistani oli aina revitty irti päästäni.

Käytännöllisyyttä.

Helmet Hed on patentoitu ja sen materiaaleina käytetään nailonia, lycraa, polyesteriä ja spandexia. Nämä ovat kaikki kosteutta hylkiviä ja hengittäviä kuituja. Otsapantaosio pitää hiukset kokonaan koossa myös niskasta ja sukkaosaan hiukset asettuvat mukavaan ja luonnolliseen asentoon. Helmet Hed myös edistää lämmön haihtumista. 

Helmet Hed maksaa 15 taalaa yrityksen verkkokaupassa ja sitä on saatavissa monissa eri väreissä. Päälle tulevat ainakin rahtikulut. Alla video siitä, miten yksinkertaista ja helppoa Helmet Hedin käyttö on.