Messukävijät voivat tuoda ajovarusteita myyntiin Kamapörssiin perjantaina 3.2. ja lauantaina 4.2. Sunnuntaina 5.2. tavaraa ei enää vastaanoteta, silloin tehdään vain kauppaa. Kamapörssin järjestää Kamaset ry.

– Viime vuonna Kamapörssi kierrätti 500-700 ajovarustetta; takkeja, housuja, ajopukuja, saappaita, kypäriä – kaikkia päälle puettavia ajovarusteita. Niitä on tarjolla miehille, naisille ja lapsille. Kamapörssin vetovoimaa lisää se, että varusteita voi kokeilla ja hypistellä, kertoo Veli-Tapio Harju Kamaset ry:stä. – Viime kerralla ostovoimaa oli enemmän kuin aikaisemmin ja varusteita ei oikeastaan ollut enää tarjolla sunnuntaina. Tämän vuoksi olemme tänä vuonna pyytäneet vahvistusta tarjontaan MP-messuille osallistuvilta yrityksiltä, jotka tuovat rajoitetun määrän omia outlet-varusteitaan myyntiin myös Kamapörssiin.

Kamapörssiin varusteita tuova voi päättää hinnan itse, mutta järjestäjät auttavat tarvittaessa sen määrittelyssä. Kamapörssin järjestäjä perii välityspalkkiona 17 % varusteen myyntihinnasta, kuitenkin aina vähintään viisi euroa. Myymättä jääneistä varusteista ei peritä kuluja, jos ne haetaan pois ennen messujen päättymistä. Varusteita Kamapörssiin tuotaessa on jokaisen myyjän lunastettava messujen pääsylippu. Myyjä saa pääsylipun, jolla pääsee ilmaiseksi messuille sunnuntaina hakemaan joko rahat tai myymättömät varusteet.

MP-messuihin osallistuvat kaikki suurimmat moottoripyörämerkit: Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph, Victory ja Yamaha. Messuilla esitellään satoja uusia moottoripyöriä, skoottereita ja mopoja. Lähes kaikki merkit ovat myös koeajossa messuilla. Uusia ajovarusteita messuilla myyvät ja esittelevät mm. BlackSeven, Eurobiker, Hanx, Harley Davidson, Power Factory/Uimonen Trading, Rukka/Sinisalo, SGN (All Right) ja Storm.

Osana tapahtumaa on tälläkin kertaa rakennettujen moottoripyörien ja mopojen Petrol Circus Custom Bike Show.

MP Moottoripyöränäyttelyn järjestää vuosittain Messukeskus toimeksiantajanaan Teknisen Kaupan ja Palvelujen yhdistyksen Moottoripyöräjaosto. MP 17 -messut on avoinna pe 3.2. klo 10-20, la 4.2. klo 9-18 ja su 5.2. klo 10-17 Messukeskuksessa Helsingissä.