Naumanen avaa toisen Yamaha Centerinsä Joensuuhun osoitteeseen Kaltimontie 4. Yrityksellä on Yamaha Center -myymälä myös Kuopiossa. Joensuun myymälä palvelee laajasti Pohjois-Karjalan alueen asiakkaita ja siellä on tarjolla sekä myynti- että jälkimarkkinointipalvelu. Yamaha Center Joensuun valikoimassa ovat Yamaha-perämoottorit, -moottoripyörät, -mopot, -ATV:t, - moottorikelkat, -vesijetit ja -generaattorit, Yamarin-, Yamarin Cross-, Suvi-, Palta-, Buster-, Finnmaster-, Zodiac- ja TG-veneet, Muuli-venetrailerit sekä Konekesko Oy:n ja Duell Oy:n maahantuomat tarvikkeet ja varusteet. Joensuuhun rakennettiin myös uudet huoltotilat.

Yamaha Center Joensuun avajaisia vietetään perjantaina 13.1.2017 alkaen klo 09.00. Avajaisissa on tarjouksia niin tarvikkeista kuin laitteistakin, mm. erä Yamaha-moottorikelkkoja erikoishintaan. Myymälässä on esillä jopa 20 venettä eri merkeiltä.

Helmikuussa 2016 Yamaha-jälleenmyyjänä Vaasassa aloittanut Wikro Marin Ab Oy avaa toisen myymälänsä Pietarsaareen 13.1.2017 osoitteessa Vaunusepäntie 10. Uudesta myymälästä löytyy laaja vapaa-ajankonevalikoima, sekä ammattitaitoiset huolto- ja varaosapalvelut ja veneiden talvisäilytyspalvelut. Wikro Marinin tuotevalikoimaan kuuluvat Yamaha-perämoottorit, -mönkijät, -moottorikelkat, -mopot, -lumilingot, -generaattorit, -vesipumput sekä venemerkit Yamarin, Yamarin Cross, Suvi, Palta, Buster, Finnmaster, TG ja Zodiac.

Myymälän avajaisia vietetään perjantaina 13.1.2017 klo 09.00-13.00 sekä lauantaina 14.1.2017 klo 09.00-13.00. Luvassa on erikoistajouksia.