Kolmiottelu tuo uudenlaista sisältöä MP-messuille. Vauhtia löytyy myös hurjasta Stunt Freaks Team Show’sta, joita nähdään perjantaina 3.2. klo 19 ja lauantaina 4.2. klo 17. Team on tavattavissa myös osastollaan, jossa kaikki pääsevät keulimaan, sillä sieltä löytyy keulimiskone. Sunnuntaina 5.2. osastolla järjestetään mopojen teippauksen Ubertape SM -kisat. Kisaan voi hakea helposti lisäämällä kuvan teippaustaidoista Instagramiin #ubertape. Lisätietoja täältä.

Keulintaa, hyppy ja jarrusladi

Vetomiesten kolmiottelu sisältää keulintaa, hypyn ja jarrusladin. Pisteitä saa myös show-elementistä. Keulinnassa saa ottaa vauhtia 10 metriä, jonka jälkeen on aloitettava keulimaan. Radassa on ensin suoraa ja sitten loiva mutka. Jalalla ei saa koskea keulinnan aikana maahan. Keulinnan jälkeen tulee hyppy loivasta noin puolen metrin korkuisesta hyppyristä. Hypyn pituus mitataan. Viimeisenä tehtävänä on mahdollisimman pitkä jarrusladi loivassa mutkassa. Kokoajan on hyvä olla show päällä ja radan tyhjissäkin kohdissa saa keulia, polttaa kumia tai muutoin ottaa yleisön haltuun. Asu on vapaa, mutta pakollinen ja pyörän on oltava minimissään 125cc. Tavoitteemme on saada kisaan mahdollisimman paljon erilaisia moottoripyöriä.

Kisaajien haku käynnissä

Kisaan etsitään kilpailijoita facebookin kautta. Lisää video tai kuva ajo- tai showtaidoistasi 23.1 mennessä tapahtumaan MP messu meihemit 2017. Kolme eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa tai videota pääsee suoraan kisaan ja loput viisi tuomaristo valitsee osallistujista. Tuomaristossa on Stunt Freaks Teamistä Juha Ruokolainen, MP-messuilta Niko Kantola ja Bomber Magazinen Janne Uskali.

Torstaina 2.2. on pakollinen rataan tutustuminen ja treenit kisaan osallistuville. Perjantaina 3.2. on karsinnat joista neljä pääsee jatkoon lauantain 4.2. finaaleihin. Kisaan pääseville maksetaan kilometrikorvaus, messulippu ja ruoka. Kisassa on myös huikeat tuotepalkinnot. Voittaja esimerkiksi saa Bahcon työkaluvaunun työkaluilla.

MP Moottoripyöränäyttelyn järjestää vuosittain Messukeskus toimeksiantajanaan Teknisen Kaupan ja Palvelujen yhdistyksen Moottoripyöräjaosto. MP 17 -messut on avoinna pe 3.2. klo 10-20, la 4.2. klo 9-18 ja su 5.2. klo 10-17.