Tässä tarinassa oli ilmeisesti kaksisuuntaisen draaman ainekset. Spring Hillistä kotoisin oleva nainen oli seurustellut miehen kanssa kuukauden verran paria kuukautta aiemmin. Pariskunta ei kuitenkaan ollut koskaan asunut yhdessä, eikä heillä myöskään ole yhteisiä lapsia.

Valaehtoisen todistuksen mukaan nainen lähestyi poikaystäväänsä Pasco Hernandon yliopistossa, ja kertoi haluavansa keskustella tämän kanssa menneestä tapahtumasta. Mies ei kuitenkaan halunnut keskustella, minkä hän naiselle kertoikin ja lähti paikalta moottoripyörällään.

Nainen seurasi miestä tämän asunnolle, mutta uhri ei halunnut, että tämä olisi tullut sisään, vaan kääntyi ja ajoi pois Lakewood Plazan läpi. Nainen jatkoi tämän seuraamista vuosimallin 2004 Pontiac Grand Prix'llä.

Nainen seurasi miestä ympäriinsä kovasta vauhdista huolimatta. Hän kertoi myöhemmin poliisille, että nopeudet olivat olleet välillä 80-110 km tunnissa lähiöalueella.

Nainen kiilasi autonsa uhrin viereen - tämä oli vielä moottoripyörän selässä. Auto osui uhriin, joka silloin pysähtyi tien viereen. Nainen teki seuraavaksi U-käännöksen, huusi uhrille ja kiihdytti tätä kohti, vaikka mies edelleen oli moottoripyöränsä selässä. Nainen iski autollaan uhrin moottoripyörään, jolloin se kaatui miehen päälle ja aiheutti tälle vammoja.

Poliisin mukaan autosta oli jäänyt maalijälkiä uhrin moottoripyörään. Nainen myönsi törmäykset ja kertoi vain olleensa "päättänyt saada miehen kuuntelemaan", kertoo ABC.