Akrapovičin Evolution vakuutti kansainvälisen tuomariston premium-laadullaan ja mullistavalla suunnittelullaan. Sille myönnettiin ykköspalkinto joka jaetaan joka vuosi tuotesuunnittelun parhaista saavutuksista. Palkinto on samalla arvokas tunnustus Akrapovičin tavoitteista ja ponnisteluista saavuttaa ja ylittää korkeat tuotesuunnittelun standardit omissa tuotteissaan.

Voittanut pakojärjestelmä esiteltiin jo vuoden 2012 EICMassa Milanossa ja se on malliston lippulaivatuote. 23 vuoden kokemuksella Akrapovič on valmistanut pakokaasujärjestelmän, joka vain vahvistaa sen asemaa yhtenä parhaista sporttipakokaasujärjestelmien rakentajista maailmassa.

Evolution on tehty kokonaan titaniumista ja sen avulla sadaan lisää tehoa ja vääntöä standardiputkistoon verrattuna. Tämä huolimatta siitä, että painonsäästö on noin neljä kiloa. Putkisto tulee näytille Red Dot Design Museoon Esseniin ja samoin Red Dotin vuosikirjaan 2014/15.

Red Dot on yksi maailman suurimmista ja tunnustetuimmista teollisen muotoilun kilapiluista. Akrapovičin luokassa kilpaili tänä vuonna 4800 tuotetta 1800 eri valmistajalta, suunnittelijalta ja arkkitehdiltä 53 eri maasta.