– Pierer Industrien rahallisten investointien lisäksi strategiset synergiat KTM Groupin ja Nuvizin välillä avaavat jännittäviä mahdollisuuksia molemmille yrityksille markkinoinnin, jakelun ja tuoteintegraation saralla KTM:n ja Husqvarnan moottoripyörissä, Nuvizin lehdistötiedotteessa kerrotaan.

– Nuviz julkaisee yhden kiinnostavimmista tuotteista tänä vuonna, KTM Groupin pääjohtaja Stefan Pierer totesi. – Odotamme yhteistyötä Nuvizin kanssa, kun he julkistavat uuden HUD:insa (Head up Display) sekä sen liitettävyysominaisuudet, jotka tulevat muuttamaan moottoripyöräilyä sellaisena kokemuksena kuin me sen tunnemme.

Pierer Investmentin sijoittamaa koko summaa ei paljastettu, mutta Nuviz kertoi, että se tuo yli 9 miljoonaa dollaria, noin 8,5 miljoonaa euroa sen käyttöön.

– Kun tuotteen myyntiin tuonnin hetki lähestyy, Nuvizin perustaja ja päästrategi Malte Laass totesi. – Olemme onnellisia, että olemme löytäneet yhteistyökumppanin, jolla on syvää teollisuudenalan tuntemusta sekä tarvittavaa kokemusta ja kärsivällisyytta rakentaa kestävää teknologiabusinesta.

Nuvizin pääkonttori on San Diegossa Yhdysvalloissa, mutta sen tutkimus- ja kehitystoiminnot ovat Salossa. Nuvizin moottoripyöräkäyttöön suunnitellussa HUD:issa on mukana navigaatio, musiikin kuuntelu, kommunikaatio sekä myös kamera, jolla voi ajaessa ottaa sekä stillkuvia että videota.

Pierer Indistrie AG omistaa sekä KTM:n, Husqvarnan että myös WP-iskunvaimentimet.

Aiheesta aiemmin: Nuviz on se suomalainen kypärän monitoiminen heijastusnäyttö