Enduron junioriluokan SM-kausi polkaistaan käyntiin sunnuntaina Tohmajärveltä.

SM- ja Suomen Cup -luokkien lisäksi kilpailussa nähdään myös kansallisten luokkien kuljettajien mittelöä. Kilpailuun on ilmoittautunut yhteensä 128 kuljettajaa.

Ensimmäinen kuljettaja starttaa klo 8.30 ja on yleisömaastokokeella noin klo 10.30. Naisten luokka saapuu maaliin noin klo 14.30 ja muut noin klo 16.00-17.00 välillä.

Lue lisää Moottoriurheilu.tv:stä

Lähtöluettelon löydät täältä ja lisätietoja saat Tohmajärven endurosta täältä.

Kilpailukeskus on Tietäväisen koululla osoitteessa Asematie 35, 82600 Tohmajärvi

Jääradan SM-kausi jatkuu Kuopiossa

Kirsi Kainulaisen vastassa Open A -luokassa tulee olemaan kovia nimiä. Kuva: Kaisa Kaartinen

Kirsi Kainulaisen vastassa Open A -luokassa tulee olemaan kovia nimiä. Kuva: Kaisa Kaartinen

Moottoripyörien jääradan SM-kausi jatkuu heti viime viikon avauksen jälkeen nyt Kuopiossa.

Kilpailuun on ilmoittautunut yhteensä 99 kuljettajaa ja mukana on suurin osa SM-avauksen jälkeen kärjessä loistavista kuskeista. Seinäjoen Moottorikerhon Mikko Koskinen pitää tällä hetkellä ykköspaikkaa JR Open -luokassa ja Konneveden Moottorikerho / UA:n Kari Vehniäinen johtaa veteraaniluokkaa.

Sen sijaan JR Lites -luokan kärkeen Seinäjoen avauksessa ampaissut entinen Moto3-luokan MM-kuljettaja Niklas Ajo ei ehdi Kuopioon työkiireiden takia. Mies on tällä hetkellä Espanjan Valenciassa.

MM-väriä luokassa kuitenkin nähdään, sillä ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokan maailmanmestari Kirsi Kainulainen osallistuu elämänsä ensimmäiseen A-luokan jääratakilpailuun.

Lue lisää Kirsistä Moottoriurheilu.tv:ssä.

Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Luokat

  • - SM: JR Open A, JR Lites A
  • - Suomen Cup: Veteraanit, Sivuvaunut, ATV Open
  • - Kans: JR Open B, JR Lites B

Kilpailupaikka on Kallavesi, Kuopion kaupungin satama-alue. Osoite ajokilpailupaikalle: Scandic Kuopion sivusta, Satamakatu 1, Kuopio.

Jääspeedwayn uusi joukkuekilpailusarja starttaa lauantaina Kuortaneelta

Jääspeedwayn uusi joukkuekisa starttaa lauantaina.

Jääspeedwayn uusi joukkuekisa starttaa lauantaina.

Pitkästä aikaa on jääspeedwayn harrastajamäärät kääntyneet nousuun, mikä näkyy nyt kuljettajien tahtona saada lisää kilpailuja lyhyeen talvikauteen. Alavudenseudun moottoripyöräilijöitä on nyt vastaamassa kutsuun ja tulevana viikonloppuna järjestetään jääspeedwayn joukkuekilpailu.

Jääspeedwayn Jäätäväsarjan ajatus on ollut saada mahdollisimman monille harrastajille kilpailuja. Joukkueita on ympäri Suomen viisi, joiden kuljettajien välillä Kuortaneen Kuharannassa tulevana lauantaina ajettava kilpailu ratkaistaan.

Sarjassa kilpailevat joukkueet:

  • - Red Barons
  • - Speed Demons
  • - Kanttarit
  • - Ankkurit
  • - Kisapuiston Kiertäjät

Kuljettajia joukkueessa on vähintään 3 ja enintään 6. Kilpailu alkaa lauantaina klo 12.00 ASMP toivottaa kaikki tervetulleiksi katsomaan vauhdikasta kilpailua Kuortaneen Kuharantaan.

Lisää aiheesta Moottoriurheilu.tv:ssä.