Ensimmäiseen Custom Rumbleen osallistui 40 Ducatin dealeriä ympäri maailman vuonna 2016. Kisa palaa entistä ehompana. Siinä on nyt uusia piirteitä ja se on avoin sekä ammattimaisille kustomoijille että tavallisille Scramblerin omistajille.

Tällä kertaa kisassa on neljä eri kategoriaa:

  • - Paras kauppias. Luokka on varattu kaikille virallisille Ducati-kauppiaille.
  • - Paras yksityinen kustomoija. Kaikille rakenteluun erikoistuneille.
  • - Paras Kustomoija -luokka on suunnattu kaikille Ducati Scramblerin omistajille.
  • – Rookie Rumble taas on kategoria, joka on suunnattu nuorimmille ja intohimoisimmille brändin faneille. Yläikäraja on 34 vuotta. Kisapyöränä on yksinomaan Ducati Scrambler Sixty2.

Rekisteröinti kisaan on jo avoinna, ja osanottoilmoituksia otetaan vastaan tammikuuhun 2018 asti. Pyörän muokkauksen pitää olla valmiina viimeistään 20. maaliskuuta 2018.

Kisan osanottajien pitää ladata kuvia työn alla olevasta pyörästä Scramblerducati.com/customrumble - sivustolle “Work in progress” -ajatuksella.

Scramblerducati.com-sivuston käyttäjät äänestävät netin kautta suosikkipyöräänsä. Pääpalkinnon voittaja julkistetaan heinäkuussa Ducati-päivillä vuonna 2018.

Keskeneräisiä projekteja pääsee ihailemaan Instagramissa: Instagram.com/customrumble. Jutun aloituskuva on peräisin kisan Instagram-sivulta. Katso myös kisa-animaatio alla.