Erään joulukuussa 1991 sattuneen kuolemaan johtaneen moottoripyöräonnettomuuden jälkeen mystinen moottoripyörä kiinnitti Rajasthanin luoteisosan asukkaitten huomiota.

Sen kuljettaja Om Banna menetti pyöränsä hallinnan, ja kuoli pian sen jälkeen törmättyään puuhun.

Paikallisten kertoman mukaan poliisi vei Bannan Royal Enfield Bullet 350 -moottoripyörän läheiselle poliisiasemalle todisteena onnettomuudesta. Seuraavana aamuna pyörä oli kuitenkin mystisesti palannut onnettomuuspaikalla. Sen jälkeenkin kun poliisi oli noutanut sen ja lukinnut sen asemalle, se toistuvasti löysi tiensä takaisin, vaikka jopa sen polttoainetankki oli tyhjennetty.

Kun huhu ihmeenkaltaisesti ilmestyvästä moottoripyörästä levisi kautta seutukunnan, paikalliset pysähtyivät paikalle rukoillakseen oman ajoturvallisuutensa puolesta. Myöhemmin pystytettiin "Bullet Baban temppeli", jonka luona tuhannet vieraat voivat vuosittain osoittaa kunnioitustaan temppeliin nähtäville laitetulle moottoripyörälle sekä sen edesmenneelle kuljettajalle.

Monet tuovat paikalle kukkia, rahaa ja juomauhreja väistääkseen vaaroja omilla matkoillaan Intian usein vaarallisilla teillä, kertoo ABCNews. Linkin takaa löydät myös videon alkuperäisestä pyörästä.