Bosch tarjoaa älykkäitä verkottuneita ratkaisujaan myös moottoripyöräilijöille. Integrated Connectivity Cluster (ICC) on erityisesti moottoripyörän kuljettajan tarpeisiin kehitetty tietojärjestelmä. Järjestelmän näytöt, resoluutio sekä teknologiset ratkaisut takaavat, että tarvittava tieto on helposti kuljettajan saatavilla kaikissa tilanteissa, lupaa Bosch.

Yritys laajentaa myös autoissa jo vuodesta 2014 käytettävissä olleen Myspin-älypuhelinintegraatiojärjestelmänsä kaksipyöräisiin ajoneuvoihin ja siten moottoripyöräilijöiden, skootterikuskien, sähköpyöräilijöiden ja moottoriurheilijoiden käytettäväksi. Järjestelmän avulla kuljettaja saa tietoa esimerkiksi liikennetilanteista ja voi jakaa reittitietoja muiden kuljettajien kanssa.

Järjestelmä on yhteensopiva iOS ja Android-älypuhelimien kanssa.

Boschin eScooter-ratkaisu puolestaan mahdollistaa sen, että kuljettaja pääsee tarkastelemaan muun muassa akun tilaa, nopeutta, mittarilukemia, virheilmoituksia ja diagnostiikkatietoja helposti älypuhelinsovelluksen kautta. "Vie minut kotiin" -toiminto laskee optimaalisen reitin kotiovelle ja varkaudenestotoiminto varoittaa omistajaa älypuhelimen avulla, mikäli skootteria liikutetaan ilman lupaa.

Aiheesta aiemmin: Boschin mp-elektroniikka sai kolme palkintoa innovatiivisuudestaan