John McGuinness on voittanut maailman tunnetuimman mp-kisan 23 kertaa eri luokissa, ollut 12 kertaa hopealla ja 11 kertaa pronssilla. Häntä edellä mestaruuksien määrässä on vain toinen brittilegenda, Joey Dunlop, jolla on 26 voittoa vuosilta 1977-2000.

Video on Honda Pro Racingin tuotantoa, ja se kertoo "Honda Racingin oman TT-legendan, John McGunnessin elämästä - hänen lapsuudestaan, uran luomisesta mp-radoilla sekä siitä innoituksesta, mikä on johtanut hänet erääksi suurimmista TT-ajajista kautta aikojen."

Videon kesto on noin kymmenen minuuttia, ja se on jokaiselle miehestä ja TT-ajoista sekä erityisesti Mansaaren ajoista kiinnostuneelle mannaa.

Tässä pieni tekstinäyte sisällöstä: Mikä tekee McGuinnessistä erilaisen kuljettajan?

"Mikä tekee minusta erilaisen? En tiedä, ehkä minulla on hieman enemmän intohimoa siihen (ajamiseen). Ajan oikeista syistä. En ole koskaan ajanut rahan tai maineen vuoksi, vaan olen vain ajanut kilpaa radalla, ajanut pyörilläni maailman pisintä ja haastavinta rataa. Ei ole hienompaa tunnetta. Sitä vain haluaa lisää."

Uskottava kai se on, kun mestari niin sanoo. Hänen muut "salaisuutensa" selvität helpoimmin katsomalla videon. Mikäli se ei näy alla, tässä linkki siihen.