Koska HJC:n mallivalikoimiin kuului jo aiemminkin eri supersankareiden grafiikalla varustettuja kypäröitä, ei ollut maailman suurin yllätys, että niitä tuli lisää. Marvelin hahmovalikoimassa on jäljellä vielä paljon muitakin sankareita, joita hyödyntää, mikäli lisenssisopimukset sen mahdollistavat.

Deadpoolin kypärä on selvästi coolimman näköinen suurine silmineen ja varustettuna Deadpoolin logolla kypärän takapuolella. Ghost Riderin grafiikka puolestaan on enemmän retrokoominen, ja siinä yhdistyvät liekit, kallo ja ketjut villillä tavalla. Ghost Rider -kypärä on on HJC:n FG-17 lasikuitukypärä, kun taas Deadpoolin kypärä on IS-17-malli, jossa on alaslaskettava aurinkosuojus sisällä, kerrotaan valmistajan tiedotteessa.

Deadpoolin hinta USA:ssa on 299 taalaa ja Ghost Riderin 309 dollaria. Euroopan hinnoista ei vielä ole tietoa. Kypärät tulevat markkinoille ainakin USA:ssa kevään mittaan.

Ghost Rider FG-17:sta tarjolla oleva koot ovat XS-3XL. Kypärä on DOT & SNELL hyväksytty. Deadpool IS-17 koot ovat XS-2XL, ja se on DOT-hyväksytty.

Aiheesta aiemmin:

HJC:ltä uudet huikeat Iron Man, Kapteeni Amerikka sekä Punisher mp-kypärät

HJC:ltä Star Wars Boba Fett- ja Kylo Ren -kypärät

Ghost Rider -kypärän grafiikka on puolestaan 'retrokoominen' valmistajan oman ilmoituksen mukaan.

Ghost Rider -kypärän grafiikka on puolestaan 'retrokoominen' valmistajan oman ilmoituksen mukaan.