Uusi sarja, Harley and the Davidsons on dokumentaarinen katsaus merkin kasvutarinaan, ja se nähdään Kuutosella keskiviikkoisin kello 21.00 - 22.00. Minisarja on alunperin tehty komiosaiseksi, mutta meillä se näytetään viidessä osassa.

Tarina kertoo, miten kaksi parikymppistä kaverusta, William "Bill" Harley ja Arthur Davidson perustavat Harley-Davidsonin. Sarjan ensimmäinen jakso alkaa vuodesta 1903, jolloin Walter Davidson joutuu myymään farminsa ja maansa rautatieyhtiölle. Hän käyttää rahansa hyvin, sijoittamalla ne nuoremman veljensä Arthurin ja tämän insinööriopiskelijakaverin Bill Harleyn suunnitelmiin rakentaa uusi moottoripyörä asentamalla kotitekoinen moottori Flying Merkelin polkupyöränrunkoon. Mukana on myös William Davidson.

Nelikko perustaa Harley-Davidson Motorcycle Companyn kotikapunkiinsa Milwaukeehen ja käynnistää pyörien tuotannon. Myyntiä kasvattaakseen Walter riskeeraa elämänsä kilparadoilla kisaten suurta ja mahtavaa Indiania vastaan, mutta varjoja siihen heittää heidän entisen kilpa-ajajansa ja ystävänsä kuolema kisatilanteessa.

Harley and the Davidsons on vuonna 2016 valmistunut minisarja, jonka ovat ohjanneet Ciarán Donnelly ja Stephen Kay.

Pääosissa ovat mm. Game of Thrones -sarjasta tuttu Michiel Huisman Walter Davidsonina, Robert Aramayo William Harleyna ja Bug Hall Arthur Davidsonina.

Harley and the Davidsons.

Harley and the Davidsons.