Roughroadilla selviää Suomenkin vaihtelevissa sääoloissa. Kun sademäärä pienenee, lämpötila nousee tai fyysisen rasituksen määrä kasvaa, asua voidaan mukauttaa vaihtuviin ajokeleihin.

Puvun irrotettava kaulus on valmistettu elastisesta Gore-Tex kolmikerroslaminaatista, ja lukuisat vetoketjulla suljettavat tuuletusaukot säätelevät ilmanvaihtoa.

Irrotettavissa olevat sisätakki ja -housut on varustettu vedenpitävällä, tuulenpitävällä ja hengittävällä Gore-Tex-kalvolla, samoin kuten omaa kehonlämpöä säätelevällä Outlast vuorilla.

Yhteensä yhdeksän taskua, joista osa on vesitiiviitä, tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Useat joustavat palat ja säätömahdollisuudet takaavat optimaalisen istuvuuden. Istuinosassa on sisäänrakennettu Aircushion system, joka vähentää kondensaatiota ja toimii tehokkaana puskurina säänvaihteluille sekä lisää ajomukavuutta pitkällä matkalla. Istuinosan nahkavahvike estää liukumisen pyörän satulalta ja antaa paremman ohjaustuntuman.

Housujen lahkeet on suunniteltu käytettäväksi myös offroad-saappaiden kanssa, ja lahje mahtuu kengän päälle. Pitkät vetoketjut lahkeessa helpottavat pukemista. Polvien ja pohkeiden sisäsyrjän nahkavahvikkeet lahkeissa kestävät lämpöä ja hankausta.

Viimeisimpien CE-standardien mukaan hyväksytyt Rukka D30 Air suojat sekä uusi Rukka D30 Air All back selkäsuoja varmistavat suojaavuuden vaimentamalla iskua heti törmäyksen sattuessa.

Roughroad takki ja housut ovat saatavilla väriyhdistelmillä vaaleanharmaa oranssein yksityiskohdin ja tummanharmaa hi-vis keltaisin yksityiskohdin. Takkia löytyy ko‘oissa 46-66 ja housuja kolmen eri pituuisina: lyhyt lahje (-7cm) ko‘issa 48-66, normaali lahje 46-62 ja pitkä lahje (+7cm) ko‘oissa.

Roughroad-takin svh on 749€  ja housujen 599€.

Edit 3.3. klo 16.54: lisätty takin ja housujen hinnat.