Koskisen vauhti on riittänyt JR Open A -luokan kärkikahinoihin koko kauden, mutta Ylä-Savossa taisteluhenki mitattiin vielä vastuksien muodossa. Sunnuntain ensimmäisessä ison luokan SM-lähdössä Koskinen osui kisakumppanin kanssa yhteen kisan puolivälissä, jolloin Koskisen pyörä koki huomattavia vaurioita, mutta tämän jälkeen hän nousi raivokkaalla taistelulla etupyörän mitalla toiselle sijalla.

Taistelulla oli myös hintansa kun Koskinen maaliviivan ylitettyään pysähtyi lopulta miehenkorkuiseen Vuorisenjärven penkkaan jo aiemmin vaurioituneen kisapyörän saattelemana. Ammattimaisella otteella ja tiimityöllä sekä kuljettaja että kilpailukalusto harsittiin kokoon ennen päivän viimeistä starttia ja Koskinen ajoi vakuuttavasti SM-lähdön voittajana maaliin, varmistaen näin luokan Suomenmestaruuden.

Niin ikään ilmajokelainen Seinäjoen Moottorikerhon Janne Rantala siirtyi Vieremällä Veteraanien Suomen Cupin kärkeen, näytettyään parastaan myös JR Open A -luokan lähdöissä sunnuntaina neljännellä ja kuudennella sijoituksellaan. Viimeinen pitkän jääradan SM-osakilpailu ajetaan tulevana sunnuntaina Konnevedellä.

Janne Rantala Vieremällä voittoon ja Veteraanien Sumen Cupin johtoon.

Janne Rantala Vieremällä voittoon ja Veteraanien Sumen Cupin johtoon.