San Miguelin piirikunnan seriffi kertoi, että floridalainen mies törmäsi kaiteeseen moottoripyörällään lounais-Coloradossa, mutta pelastui lopulta kylmettymiseltä käveltyään pitkän matkan ja löydettyään itselleen suoja kylmää vastaan.

Onnettomuus tapahtui sunnuntai-iltana noin kello 21 aikaan Highway 141:llä Egnarin lähellä. Moottoripyöräilijä oli Slick Rock -kanjonin huipulla paikassa, missä nopeusrajoitus yhtäkkiä muuttuu satasesta viiteenkymppiin. Mies kertoi, ettei ollut huomannut rajoitusmerkkiä, vaan oli menettänyt pyöränsä hallinnan mutkassa.

Miehellä oli useita vammoja kolarista, ja hän oli odottanut tien varressa aikansa, että joku ajaisi ohi, mutta lämpötila oli alkanut laskea nopeasti. Kun tuuli voimistui ja alkoi sataa lunta, hän päätti ruveta etsimään suojaa. Mies käveli yli 7 kilometriä, kunnes löysi pienen vajan lähellä Dolores-jokea. Hän jäi sinne yöksi ja nukkui koiran- ja hevosenruokasäkkien päällä.

Suoja, joka pelasti moottoripyöräilijän kylmettymiseltä. Kuva: San Miguelin piirikunnan seriffintoimisto.

Suoja, joka pelasti moottoripyöräilijän kylmettymiseltä. Kuva: San Miguelin piirikunnan seriffintoimisto.

Pakkasta oli yöllä ollut -8°C ja tuulen nopeus oli yltynyt jopa 64 kilometriin tunnissa.

Noin puoli kolmen aikaan aamulla joku oli raportoinut poliisille löytäneensä moottoripyörän ja verta, muttei kuljettajaa. Useat partiot etsivät loukkaantunutta miestä tunteja, kunnes löysivät hänet tien varresta seisoskelemasta noin kello 6.45 maanantaiaamuna. Hänet kuljetettiin sairaalaan tarkempia tutkimuksia varten.

Seriffin toimistosta kommentoitiin, että mies oli onnekas, kun oli löytänyt suojaa kylmissä ja tuulisissa talviolosuhteissa. Hän oli kykeneväinen pelastamaan itsensä, vaikka oli loukkaantunut, kertoo Fox31 Denver.

Etsintäpartiot löysivät miehen lopulta. Kuva: San Miguelin piirikunnan seriffintoimisto.

Etsintäpartiot löysivät miehen lopulta. Kuva: San Miguelin piirikunnan seriffintoimisto.