Marraskuussa 2016 Yamaha Center Vantaan liiketoiminnan Keskolta ostanut Boat Store Finland Oy avaa ovensa uudistuneella myymäläilmeellä. Yamaha Center Vantaa on toiminut samassa liikepaikassa vuodesta 2005 lähtien. Tänä aikana liike on saavuttanut hyvän tunnettuuden ja vakiinnuttanut asemansa pääkaupunkiseudun johtavana moottoriveneiden, moottoripyörien ja vapaa-ajan ajoneuvojen jälleenmyyjänä.

Avajaisia vietetään viikonloppuna 11.3.–12.3. osoitteessa Tuupakantie 1, 01740 Vantaa. Viikonlopun aikana liikkeessä on erikoishintaisia moottoripyöriä ja venepaketteja.

– Olemme tehneet yhdessä Yamahan kanssa mittavan panostuksen uuden Yamahan visuaalisen ilmeen toteuttamiseksi. Uskomme tämän panostuksen palvelevan asiakkaitamme. Uudistetuissa tiloissa on nyt nähtävillä laaja valikoima moottoripyöriä ja veneitä. Asiakkaiden ei enää tarvitse odottaa vene -tai moottoripyörämessuja, vaan pystymme luomaan ympärivuotiset messut liikkeessämme, iloitsee Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen.

– Maahantuojana ja valmistuttajana olemme tyytyväisiä nähdessämme uuden yrittäjän ottaneen aktiivisen otteen pääkaupunkiseudun myyntialueella. Toivomme uuden visuaalisen ilmeen selkeyttävän myymälän rakennetta ja helpottavan asiakkaiden asioimista liikkeessä, toteaa Konekeskon myyntijohtaja Kari Rautanen.

Yamaha Center Vantaan edustuksessa ovat Yamaha-perämoottorit, -moottoripyörät, -mopot, -ATV:t, -moottorikelkat, -vesijetit ja -generaattorit, Yamarin-, Yamarin Cross-, Suvi-, Buster-, Finnmaster-, Finnmaster Husky-, Zodiac-, TG- ja Ferretti Groupin Pershing -veneet sekä Muuli-venetrailerit ja Konekesko Oy:n ja Duell Oy:n maahantuomat tarvikkeet ja varusteet.