Rukka on kehittänyt moottoripyöräajoasuun sopivan erittäin hyvin lämpöä eristävän ja pieneen tilaan mahtuvan irrotettavan sisäasun untuvasta. Puvun päällyskerroksen istuvuus säilyy silloinkin, kun sisäosa ei ole käytössä. Istuvuuden varmistaa päällyskerroksen elastinen, täysin vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex Pro 3-kerroslaminaatti.

Takin käyttömukavuutta lisää 1sataprosenttisen vesitiivis AquaSeal etuketju, ihoystävällinen neopreenikaulus, irrotettava elastinen Gore-Tex kauluri sekä GoreTexistä tehdyt kaksoishihansuut. Vetoketjulliset tuuletusaukot viilentävät lämpimällä säällä. Asussa on yhteensä kahdeksan taskua, joten niissä on runsaasti säilytystilaa.

Realerissa on CE-hyväksyttyjen Rukka D30 Air olka-, kyynär-, lonkka-, polvi- ja Allback -kokoselänsuojan lisäksi uusi Rukka D30 Air rintasuoja, joka on halutessa helposti irrotettavissa. Rintasuoja täyttää nykyisen PPE direktiivin (89/686/EEC) vaatimukset. Rukka D30 Air suojissa yhdistyvät mukavuus ja iskunsuojaavuus.

Puvussa on runsaasti väljyydensäätömahdollisuuksia. Rukka Antiglide system -luistonesto takamuksen ulkopuolella, ja Aircushion takamuksen sisäpuolella varmistavat ajomukavuuden.

Musta Realer puku on saatavilla hi-vis keltaisin, hi-vis oranssein tai harmain yksityiskohdin koosta 46 kokoon 62 (harmain yksityiskohdin 64-66).

Realer-takin hinta on 1199 € ja housujen 799 €.

Edit 17.1. klo 11.31: puvun hintatiedot.

Rukka Realer ja rintapanssari.

Rukka Realer ja rintapanssari.