Italian Voltin Lacama on nakuroadsteri, joka on tarkoitettu sähkö-mp-markkinoiden kalliimpaan päähän. Pyörä on asiakkaan toiveitten mukaan kustomoitavissa.

Pyörän kotisivulle on tulossa konfiguraattori, jonka avulla voi räätälöidä pyörän värin, ulkonäön ja tyylin sekä myös vaikuttaa komponenttivalintoihin. Lisäksi pyörässä on pikalaturi, jonka avulla akuston voi ladata 80-prosenttisesti täyteen 40 minuutissa. Asialla on merkitystä varsinkin pyörässä, jolle luvataan 15 kilowattitunnin akulla 200 kilometrin ajomatka.

Kuljettajat voivat lisätä pyörälle oman ajoprofiilinsa älypuhelinsovelluksen avulla. Sen avulla voi säätää vääntöä ja moottorijarrutusta sekä Brembon jarrujen ja Öhlinsin vaimentimien ominaisuuksia, kertoo Motofire.

Italian Volt: Lacama.

Italian Volt: Lacama.

Pyörän sähkömoottorin tehoa ei ilmoiteta, vääntö kylläkin. Se on mukavat 208 Nm, ja yleensähän vääntö on sähkömoottoreissa tarjolla heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien.

Vertailun vuoksi voimme todeta, että Evokessa pyörän napamoottorin tehon 18 kW ja vääntö 116 Nm.

Lacaman hinnasta ei ole tietoa vielä. Oletettavaa on, että räätälöinti ja muut ominaisuudet nostavat hintaa vähintään kympin-kolme. Tiedusteluja ja esivarauksen voit tehdä Italian Voltin sivustolta.

Italian Volt: Lacama.

Italian Volt: Lacama.

Italian Volt Lacama pähkinänkuoressa:

Lataus 0-80 % 40 min
Vääntö 208 Nm
Kiihtyvyys 0-100 km/h 4,6 sek
Toimintasäde 200km/lataus
Energiatiheys 114 Wh/kg
Paino 245 kg
Akkukapasiteetti  15 kWh
Huippunopeus 180/km/h (rajoitettu)

Lue myös: Evoke - uusi kilpailija Zero-sähkömoottoripyörälle?