Yamaha Center Turku aloitti tammikuussa 2017 liiketoiminnan uusissa tiloissa Turun Ohikulkutien varrella. Uudet tilat ovat nyt täysin valmiit ja avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna. Liikepaikan kokonaiskoko on noin 3000 neliötä. Liikkeessä on toteutettu Yamahan uusin myymäläkonsepti.

Avajaisia vietetään viikonloppuna 25.3.-26.3. osoitteessa Kuninkojankaari 9, 20320 Turku. Viikonlopun aikana liikkeessä on myynnissä erikoishintaisia moottoripyöriä ja venepaketteja.

– Olemme tehneet yhdessä Yamahan kanssa mittavan panostuksen uuden Yamaha visuaalisen ilmeen luomiseksi liikkeeseemme ja olemme rakentaneet Turkuun täysin uuden vapaa-ajankoneiden keskuksen. Uskomme tämän panostuksen sekä hyvän sijainnin palvelevan asiakkaitamme. Meillä on nyt nähtävillä uusissa tiloissa laaja valikoima moottoripyöriä sekä veneitä. Enää ei tarvitse asiakkaiden odottaa vene- tai moottoripyörämessuja, vaan me pystyimme luomaan ympärivuotiset messut liikkeeseemme, toteaa Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen.

– Turun alue on ainutlaatuisen saaristonsa ansiosta Suomen toiseksi suurin vapaa-ajankoneiden markkina heti pääkaupunkiseudun jälkeen. Olemme jo pidempään etsineet ratkaisua toteuttaa Turunkin alueelle kaikissa Yamaha-perheen tuotteissa osaavalla Yamaha-henkisellä sekä kestävällä perustalla asiakkaita palvelevan Yamaha Centerin. Määrätietoinen ja pitkäjänteinen työ palkitsi – tuloksena on käyttötarkoitukseensa alueen parhaimmalle kauppapaikalle suunniteltu ja nyt virallisesti avattava upouusi Yamaha Center Turku, iloitsee myyntijohtaja Kari Rautanen Konekesko Oy:stä.

Boat Store Finland toimii Turussa ja Vantaalla Yamaha Center -jälleenmyyjänä. Yamaha Center Turun edustuksessa ovat Yamaha-perämoottorit, -moottoripyörät, -mopot, -ATV:t, -moottorikelkat, -vesijetit ja -generaattorit, Yamarin-, Yamarin Cross-, Suvi-, Buster-, Finnmaster-, Finnmaster Husky-, Zodiac-, TG- ja Ferretti Groupin Pershing -veneet sekä Muuli-venetrailerit ja Konekesko Oy:n ja Duell Oy:n maahantuomat tarvikkeet ja varusteet.

Yamaha Centereiden kokonaisliikevaihto on noin 25M€ ja kauppiasvetoiset myyntipisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Salossa, Joensuussa ja Turussa.