Videon julkaissut Nikola Corbin kertoo moottoripyöräilijän kommentoineen tilannetta siten, että oli ollut varma kuolevansa, kun patja putosi avolava-auton kyydistä hänen eteensä. Vauhtia oli miehellä mittarissa silloin noin 80 km/h ja tapahtumapaikkana oli moottoritien tunneli.

Ilmavirta pyyhkäisi patjan auton kyydistä ja heitti sen moottoripyöräilijän eteen antaen tälle hyvin vähän aikaa reagoida.

Tunnelin valvontakameran kuvasta selviää, miten motoristi jarruttaa voimakkaasti, mikä nostaa hänen pyöränsä pystyyn etupyörän varaan, ja lopulta meno hyytyy patjan päälle. Moottoripyöräilijä kertoi, ettei ole varma, miten onnistui välttämään pahimman, sillä patja meni pyörän alle ja nosti hänet etupyörän varaan noin 50 metrin ajaksi.

Mies kertoi ajaneensa 20 vuotta moottoripyörällä, eikä ollut milloinkaan kokenut mitään tällaista. Poliisin mukaan hän oli ollut todella onnekas, kun oli selvinnyt vain muutamalla käsiin tulleella haavalla. Lisäksi takanatulevalla autoilijalla oli riittävästi tilaa havaita tapahtunut ja pysähtyä ajoissa.

Mikäli video ei näy alla, sen Youtube-sivulle pääset tästä.