- Pidämme tätä suurena mahdollisuutena ja haluamme olla mukava viemässä suomalaista kilpamoottoripyöräilyä katuradoilla takaisin kansainväliseen menestykseen. Olen aina ollut kiinnostunut moottoriurheilusta ja moottoripyöräily on lähellä sydäntäni. Toimitusjohtaja ja tallipäällikkö Erkki Tapanisella on kymmenien vuosien kokemus kilpamoottoripyöräilystä ja kilpatallien toiminnasta, joten lähtökohdat ovat erittäin hyvät. Lisäksi lapsuuteni sankari ja ystäväni TT/RR-legenda Teuvo Tepi Länsivuori on mukana organisaatiossa. Heidän tiedoillaan ja kokemuksellaan menestymisen mahdollisuudet kasvavat huomattavasti, kertoo PayNet Finland Oy:n toimitusjohtaja Pasi Tuppurainen.

PayNet Finland Oy:llä on kumppanuussopimus MBH Superbike Racing Teamin kanssa kaudesta 2017 ja optio kaudelle 2018.

- Annamme Teamille täyden tukemme ja osaamisemme digitaalisen markkinoinnin ja verkko-osaamisen muodossa. Näkyvyyden kannalta tällainen sopimus on hieno asia, sillä Euroopassa katsojamäärät kisoissa ovat parhaimmillaan yli 100 000 katsojan luokkaa ja Imatranajoissa uskomme 60 000 katsojan rajan ylittyvän ensi kesänä, Tuppurainen toteaa tulevista odotuksistaan.

MBH Superbike Racing Teamin kuljettajna sarjassa toimii 9. toukokuuta 1986 syntynyt Martin Pärtelpoeg. Mies aloitti RR-uransa jo 7-vuotiaana vuonna 1993. Ensimmäisen podiumpaikkansa Martin saavutti jo 1994. Martin on 183 cm pitkä ja painaa 65 kiloa.

Katuradoilla ajettavassa ratamoottoripyöräilysarjassa Pärtelpoeg ajaa BMW S1000RR-pyörää MBH Superbike Racing Teamin väreissä.