Nesteen raskaan kaluston asemilla siirryttiin kortittomaan Truck+ -tankkaukseen jo vuonna 2012, ja nyt mobiilimaksumahdollisuus tulee myös kuluttaja-asiakkaille.

Sovellus mahdollistaa nopeamman tankkaamisen ja tekee siitä entistä turvallisempaa, kun maksamiseen ei enää vaadita erillisiä kortteja tai käteistä. Voit vain ajaa asemalle ja avata sovelluksella haluamasi mittarin. Käytännössä on etunsa myös siinä mielessä, että jos kukkaro varastetaan, tankkaaminen on mahdollista niin kauan kuin älypuhelin on tallessa.

Maksuominaisuus aktivoidaan pankkitunnuksin, ja  ja tankkaukset laskutetaan kuukausittain. Mobiilimaksaminen on turvattu pin-koodilla, ja puhelimen kadotessa palvelu on helppo sulkea. Mobiililla maksetut tankkaukset jäävät sovelluksen maksutapahtumiin muistiin.

Maksamisen lisäksi sovellus auttaa löytämään lähimmät Neste-asemat ja navigoimaan asiakkaan haluamalle asemalle. Mobiilisovellus tarjoaa myös rahanarvoisia etuja, joita voi käyttää maanlaajuisesti Nesteen asemilla.

Mobiilimaksaminen on tällä hetkellä mahdollista yli 120 Nesteen Express, automaatti- ja Neste K -asemalla, ja asemien määrä kasvaa nopeasti. Asemat löytyvät helposti Neste-äppin avulla.

Neste-äppi on käyttäjilleen maksuton. Tällä hetkellä tarjolla on suomenkielinen sovellus ja myöhemmin Neste-äppi on saatavissa myös latviaksi, liettuaksi ja viroksi. Sovellus vaatii verkkoyhteyden, ja se toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa: iPhone käyttöjärjestelmä iOS 6.0 tai uudempi ja Android-käyttöjärjestelmä 5 tai uudempi.