– Supermessut olivat odotetusti hyväntuuliset kevätkarnevaalit. Puutarha, Kotimaan Matkailu, Viini, Kirja ja uusi moottoripyörätapahtuma Tampere Bike Show muodostivat toimivan kokonaisuuden, sillä tarjontaa riitti nyt joka makuun ja sekä lapsille että aikuisille. Messuilla oli todella positiivinen tunnelma ja kävijät nauttivat ennätysrunsaasta ohjelmasta. Viinimessujen osalta kokeiltiin perjantaina ja lauantaina myös pidemmälle iltaan ulottuvia aukioloaikoja, mikä toimi erinomaisesti, sanoo projektipäällikkö Pauliina Lindgren Tampereen Messut Oy:stä.

– Supermessujen suosio kertoo siitä, että tällaiselle monipuoliselle kuluttajamessutapahtumalle on Tampereella kysyntää. Olemmekin päättäneet toteuttaa seuraavat Supermessut myöhemmin ilmoitettavalla kokonaisuudella jo ensi keväänä. Tavoitteena on, että Supermessut järjestetään jatkossa joka vuosi, kertoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

Suomen Aktiviitieto Oy:n messuilla toteuttaman kävijätyytyväisyystutkimuksen mukaan 99 prosenttia kävijöistä koki tapahtuman vastanneen odotuksia. Kävijöitä kiinnostivat kaikissa tapahtumissa etenkin laaja tarjonta ja monipuolinen ohjelma.

Supermessut 2014 oli monipuolisin messutapahtuma, joka Tampereella on koskaan järjestetty. Puutarha, Kotimaan Matkailu, Viini, Kirja ja Tampere Bike Show kokosivat saman katon alle 450 näytteilleasettajaa, 270 esiintyjää ja 150 tuntia ohjelmaa.