Päivärinta ja Kainulainen lähtevät puolustamaan MM-titteliään

Ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokan MM-kausi 2017 polkaistaan käyntiin viikonloppuna Ranskan Le Mansista. Viime vuonna maailmanmestaruuden voittaneet Pekka Päivärinta ja Kirsi Kainulainen starttaavat kauteen uudella kalustolla. Nyt alla on 600-kuutioinen Honda, kun viime vuonna kaksikko kisasi BMW:n 1000-kuutioisella koneella. Uusi sivuvaunu on osoittautunut hyväksi valinnaksi ja suomalaispari lähtee kauden avaukseen luottavaisin mielin. Tavoitteena on hakea Päivärinnalle kuudes ja Kainulaiselle toinen maailmanmestaruus. Ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokan MM-kausi pitää sisällään yhteensä viisi osakilpailua. Kausi päättyy 10. syyskuuta Kroatiaan.

Lue lisää Päivärinnasta ja Kainulaisesta Moottoriurheilu.tv:stä.

15.4. Ratamoottoripyöräilyn Sivuvaunuluokka, MM, Le Mans, Ranska

Motocrossin MM-sarjassa ensimmäinen kisa Euroopassa

Motocrossin MM-sarjassa vuorossa on kauden ensimmäinen Euroopassa ajettava osakilpailu, kun MXGP- ja MX2-luokan tiimit siirtyvät neljän kaukomaan kohteen jälkeen Italiaan. Kimi Räikkösen ja Antti Pyrhösen talli Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing juhli edellisessä osakilpailussa Meksikossa kauden ensimmäistä podiumsijoitusta, kun tiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin sijoittui MXGP-luokan kolmanneksi. Mies on tällä hetkellä MM-pisteissä viidentenä, saksalaiskuljettaja Max Nagl on yhdeksäntenä ja Britti Max Anstie sijalla 11.

Lisätietoa, MM-pistetilanne ja maksullinen liveseuranta täältä.

Pietramuratan rata isännöi viikonloppuna myös EMX250-luokan kauden avausta, johon osallistuu neljä suomalaista: Miro Sihvonen, Jere Haavisto, Kim Savaste ja Roni Kytönen.

16.4. Motocross, MM, MXGP, MX2, Pietramurata, Italia

Kunnakset starttaavat sivuvaunucrossin MM-kauteen

Sivuvaunumotocrossin MM-kausi polkaistaan käyntiin viikonloppuna Hollannin Oldebroekista. Suomalaisvärejä kilpailussa edustavat veljekset Riku ja Lari Kunnas, jotka viime vuonna kiersivät ensimmäistä kertaa koko MM-sarjan. Tuolloin kaksikko ajoi lopputuloksissa sijalle 20. Kaksitoista osakilpailua käsittävä motocrossin sivuvaunuluokan MM-kausi päättyy 27.8. Sveitsissä ajettavaan finaaliin.

Lue lisää Kunnaksen veljeksistä Moottoriurheilu.tv:stä

15.-17.4. Motocrossin sivuvaunuluokka, Oldebroek, Hollanti