Kuopion moottoripyöräclubi KMC jatkaa kaksipäiväisten näyttelyiden perinnettä Kuopio-hallissa heti pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna. Kuopion näyttely avaa ainoalla oikealla tavalla ajokauden, sillä suuri osa näyttelyvieraista tekee reissunsa kaksi- tai kolmepyöräisellä. Ajokauden alun herkulliset kilometrit näkyvät osallistujien hyvänä tunnelmana, oikeana mp-tapaamisen meininkinä.

Näyttelyn tunnelmaa onkin kiitelty leppoisaksi. Ajamisesta ei tarvitse nähdä pelkkiä päiväunia, Kuopiossa ne voi elää ja kokea oikeasti.

Myös tänä vuonna on luvassa kunnon stunttailua.

Myös tänä vuonna on luvassa kunnon stunttailua.

Uusien pyörämallien lisäksi näyttelyssä on mahdollista täydentää sotisopaansa eli ajovarusteitaan. Paikalla on Savossa syntynyt motoristien varustaja ja vaatettaja Hanx.

Markkinatilanne on synnyttänyt käytetyille pyörille uusia myyntiväyliä, joista näyttelyssä esittäytyy uusi kuopiolainen yrittäjä. Paikallisin voimin esitellään niin uusia kuin käytettyjä ja todella harvinaisia Harlikoita.

Kuvaa viime vuodelta.

Kuvaa viime vuodelta.

Vaikuttavaa nähtävää tulee olemaan Vatasen taitoveljesten stunt-show Kuopio-hallin ulkoalueella. Duo Vatanen tuo Kuopioon uutuutena tuhatkuutioisen temppupyörän, jollaista Suomessa ei juuri ole nähty sitten Artsi Nyqvistin Möhkö-Kawan. Euroopan ainoaa tonnista Honda-temppupyörää ajaa Joona Vatanen ja vauhdissa mukana on myös velipoika Justus Vatanen. Vaativuudesta kertoo jotain se, että se toinen vastaava tonninen pyörä löytyy Amerikan mantereelta.

Kumpi palaa myös tänä vuonna.

Kumpi palaa myös tänä vuonna.

Tämän vuoden näyttelyssä ei myöskään tarvitse tyytyä katselemaan toisten ajoa, sillä eräitä pyöriä ja malleja on mahdollista koeajaa paikan päällä.

Vieraiden viihtyvyydestä ja tapahtuman sujuvasta etenemisestä vastaavat KMC:n monissa liikenteenohjaustalkoissa asiakaspalvelutaitonsa hankkineet luottonaiset ja -miehet.

Messut ovat avoinna lauantaina 22.4. klo 10 - 17 ja sunnuntaina 23.4. klo 10-16. Lippujen hinnat ovat: aikuiset 8 €, 10-16v. 4 € ja alle 10v. ilmaiseksi aikuisen seurassa. Kuopion Mp-näyttelyn sivustolle pääset tästä.

Ja perinteisesti moni tulee paikalle moottoripyörällä.

Ja perinteisesti moni tulee paikalle moottoripyörällä.