Moto Morini Corsaro 1200 ZZ on sielultaan lannistumaton, hurja ja peloton kuten merkin tuotteet ovat aina sen kotisivun kertoman mukaan olleet. Kaikki muu on pyörässä kuitenkin uutta vanhaan verrattuna.

Nakupyörän moottori täyttää vaativan Euro 4 -standardin, ja tuottaa neliventtiilikansin varustetusta 87 asteen V2-moottoristaan 139 hevosvoiman, 102,5 kilowatin tehon 8500 kierroksella minuutissa. Vääntöä puolestaan lähtee 125 Nm 6750 rpm:n kierrosluvulla.

Brembon pysäyttimet.

Brembon pysäyttimet.

Yritys hehkuttaa sitä, että uuden pyörän komponenteistä 99 % on peräisin Italiasta. Pyörät valmistava tehdas sijaitsee nykyään Trivolziossa.

Nimensä malli on saanut klassisen, vuonna 1965 julkistetun  sen ajan urheilullisimman nakupyörän Corsarino ZZ:n mukaan.

Pyörässä on Boschin kaksikanavainen poiskytkettävä ABS-jarrujärjestelmä, luistokytkin sekä Zardin tuplapakoputkisto. Etupäässä joustosta ja vaimennuksesta huolehtii täysin säädettävä Mupon etuhaarukka. Jarruista vastaa puolestaan Brembo ja renkaina ovat Pirellin Diablo Rosso III:set.

Moto Morini Corsaro 1200 ZZ

Moto Morini Corsaro 1200 ZZ

Corsaro 1200 ZZ:ssä on 5" TFT-näyttö, jota kuljettaja voi räätälöidä mieltymystensä mukaan. Pyörässä on myös täys-LED-valot, ja painon vähentämiseksi kate, etulokasuoja ja istuimen runko on valmistettu hiilikuidusta.

Moto Morini Corsaro 1200 ZZ

Moto Morini Corsaro 1200 ZZ

Vuonna 2011 konkurssin tehnyt Moto Morini myytiin Eagle Bikelle, silloin juuri perustetulle yritykselle, jonka omistajina ovat Sandro Capotosti ja Ruggeromassimo Jannuzzelli. Yritys etsii parhaillaan jälleenmyyjiä Saksaan, Ranskaan ja Englantiin. Merkin Suomeen tuloa joutunemme odottamaan pidempään, joten jos haluat Moto Morinin valmistaman pyörän itsellesi, lienee selvintä ottaa yhteyttä suoraan tehtaaseen

Moto Morini Corsaro 1200 ZZ:sta kertoi ensin Motofire.

Moto Morini Corsaro 1200 ZZ

Moto Morini Corsaro 1200 ZZ