Polariksen tavoitteena on saada aikaan Indian-sähkömoottoripyörä, jolla pääsee kertalatauksella riittävän pitkälle. Silloin puhutaan noin 190 - 225 kilometrin mittaisista matkoista. Tähän asti sähkömoottoripyörät on rakennettu akunkestonsa puolesta lähinnä kaupunki- ja päivittäiseen työmatkakäyttöön.

Indianilla on onneksi tukenaan Polariksen vuonna 2014 ostaman Brammon tietotaito. Brammo on erikoistunut koko sähköisen voimansiirtolinjan kehittämiseen alkaen akuista päätyen sähkömoottoreihin, latausjärjestelmiin, voimansiirtoon ja koko elektroniikan ohjausjärjestelmiin.

Polaris aikoo myös ajaa alas tuotantolaitoksensa Milfordissa. Se siirtää tuotantoaan sieltä olemassaoleviin tuotantolaitoksiinsa Alabamassa, Minnesotassa ja Kaliforniassa. Milfordin laitokset muutetaan varastotilaksi, joka tukee lähellä toimivaa Polariksen Spirit Laken tehdasta. Se puolestaan jatkaa Indian moottoripyörien valmistusta.

Milfordin tuotantolaitoksessa työskentelee noin 330 henkilöä, joille annetaan mahdollisuus sijoittua johonkin muuhun Polariksen tuotantolaitokseen.

Asiasta kertoi Cyril Huze