Joka tapauksessa James May on kirjoittanut 400-sanaisen artikkelin Carbolics-blogiinsa väittäen, että moottoripyörävarkaat pitäisi tappaa. Hänen mielestään lainsäädäntö on jo olemassa, ja siinä todetaan, että moottoripyörävarkaus on rikos. Mp-varkaita pitäisi vain kohdella paljon ankarammin kuin muihin varkauksiin syyllistyneitä. Perusteena on se, että he eivät varasta välittömän tarpeen vuoksi, vaan ahneuttaan, mikä taas on aivan eri juttu.

May pyörittelee aihetta "Moottoripyörävarkaus – ratkaistu" -kolumnissaan ja toteaa mm, että "me voimme muistuttaa yhteiskuntaa sen velvollisuuksista sekä syyttää pyörävalmistajia siitä, että ne eivät varusta pyöriään riittävän varmoilla sisäänrakennetuilla varkaudenestoratkaisuilla. Mutta nämä ovat latteuksia. Meidän täytyy ratkaista moottoripyörävarkauksien ongelma suoraan sen lähteellä tappamalla pyörävarkaat."

Kolumni on vastaus toiseen postaukseen, missä todetaan, että Englannissa on moottoripyörävarkauksien epidemia, ja toteaa, että toimenpide ei olisi puhtaasti kostoa, vaan estävä.

"Poliisi vaikuttaa haluttomalta ja jotenkin voimattomalta ratkaisemaan sitä, huolestuneet ihmiset eivät saa oikeuslaitosta tuomitsemaan varkaita, vaikka nämä olisi saatu kiinni, joten heidät pitää vain tappaa. Sillä tavoin he eivät varasta enää yhtää moottoripyörää."

May kertoo ymmärtävänsä, jos joku köyhä, viluissaan oleva ihminen pöllii hänen takkinsa pubin naulakosta tositarpeeseen. "Se muuttaa hänen elämänsä, minulla taas on varaa ostaa uusi takki. Jopa epätoivoinen huumehörhö voi ottaa takkini. Hän on tehnyt jossain elämänsä vaiheessa pahan virheen, mitä minä en ole tehnyt, mikä on minun hyvää onneani. Mutta ihmiset, joista puhumme tässä, ovat pelkkiä runkkareita, jotka pöllivät pyöriä rahan vuoksi, joten meidän pitäisi tappaa heidät."

Tämän miehen moottoripyörää ei ilmeisesti sitten kannata kähveltää. Asiasta kertoi Visordown ja Mayn kolumnin voit lukea kokonaisuudessaan täältä.