– Kuukausittaiset lukijamäärät ovat olleet jyrkässä kasvussa, ja nousevat edelleen, kertoo Motouutiset.fi:n hallituksen puheenjohtaja Matias Mäki.

– On ollut hienoa huomata, että ihmiset ovat olleet kiinnostuneita lehdestämme ja löytäneet sen omakseen. Lukijamäärän kasvu reilussa puolessa vuodessa nollasta sataantuhanteen kertoo, että markkinoilla on ollut tilausta nopealle, maksuttomalle uutislehdelle, joka välittää tiedot ajankohtaisista moottoripyöräilyyn liittyvistä asioista.

Sadantuhannen eri lukijan tavoittaminen toteutui Motouutiset.fi-sivustolta reilussa seitsemässä kuukaudessa, 9.9.2013 - 18.4.2014 välisenä aikana Google Analytics-työkalun mukaan. 

– Julkaisemme myös uutiskirjettä, jonka tilaajakunta on kasvanut kiitettävästi. Parasta tämän lehden tekemisessä on kuitenkin jatkuvat kontaktit moottoripyöräilijöiden ja asiasta kiinnostuneiden henkilöiden kanssa. Koemme olevamme samassa veneessä heidän kanssaan ja se tekee tapaamisista ja sivuston tekemisestä mielenkiintoisia, Motouutiset.fi:n päätoimittaja Erkki Mäki pohtii.

- Ensi viikonloppuna on Kuopiossa Mp-messut. Olemme siellä mukana omalla osastolla ja on taas mukava tavata alan harrastajia isommalla joukolla.

Motouutisten lukijakunnasta noin kolmannes on 18-34-vuotiaita ja kolmannes koko joukosta puolestaan naisia.