Sovellus on ladattavissa Android- ja Apple-versioina kummankin App-storesta. Uusi versio päivittyy suurimmalle osalle viime vuotisen version käyttäjistä automaattisesti, mutta osa joutuu lataamaan sen uudelleen.

BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo 2017 -sovellus eroaa viimevuotisesta ulkonäön ja joidenkin toimintojen suhteen. Siinä on uusi käyttäjäystävällisempi päävalikko, sisältö on päivitetty tämän vuotista kilpailua varten ja muun muassa ajajien kuvat on lisätty tarjontaan.

Lisäksi sovelluksen kautta voi seurata kisaradion lähetyksiä. Mutta toimintaperiaate pysyy, vakuuttaa Imatranajon järjestäjän, Imatran Moottorikehon (IMK) puheenjohtaja Sami Backman. Sovellus on osa kilpailua seuraavan yleisön palvelemista.

– Tämä sovellus on erittäin hyvä palvelu paikallaolijoille. Se on tervetullut lisä yleisöpalveluihimme, sanoo Backman, joka oli yllättynyt sovelluksen viime vuonna saamasta palautteesta.

– Saimme sovelluksesta pelkästään positiivista palautetta. Sovellus sai alkunsa Imatran kaupungin toimesta ja IMK oli tavallaan sovelluksen pilottikohde. Tarkoitus on, että tätä samaa pohjaa käytetään jatkossa muissakin yleisötilaisuuksissa. Olemme IMK:ssa kiitollisia siitä, että saimme olla lanseeraamassa tätä sovellusta, kiittelee Backman.

– Muistelen, että vuoden 2016 Imatranajo-sovellusta ladattiin kaikkiaan yli kahdeksan tuhatta kappaletta.

53. Imatranajosovelluksen lataajien kesken arvotaan yhden yön paketti Imatran kylpylään arvoltaan n. 155 euroa. Kilpailuun voi osallistua aina 09.07.2017 asti ja voittaja arvotaan 10.07. Onnekkaalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.