Moottoriöljyjen lisäksi Liqui Molyn tuotevalikoimaan kuuluu erityisesti moottoripyörille kehitettyjä lisä- ja hoitoaineita.

– Näin laajaa moottoripyörötuotteiden valikoimaa ei muualla ole", Liqui Molyn Export Area Manager Ingo Lindner sanoo.

Liqui Moly tekee yhteistyötä Snellmanin kanssa, koska se on heidän näkökulmastaan vahva kumppani ja myy myön mönkijöitä ja moottorikelkkoja.  Öljyvalmistajan tuotevalikoimassa on myös niihin sopivia tuotteita. Lisäksi Snellman Motorsport on uusi Beta-maahantuoja ja Liqui Moly toimittaa italialaisvalmistajan pyöriin ensitäyttö-öljyt.

Liqui Moly tunnetaan ennen kaikkea autotuotteistaan, joista yrityksellä on jo 60 vuoden kokemus. Kotimarkkinoillaan Saksassa yritys on lisäaineiden alalla markkinajohtaja ja moottoriöljyjen alalla pidetyin merkki.

Liqui Moly moottoripyöräöljyt on jaettu Street- ja Off-Road-kategorioihin, täyssynteettisiin, osasynteettisiin ja mineraaliöljyihin sekä nelitahtisille ja kaksitahtisille moottoreille tarkoitettuihin öljyihin. Liqui Moly moottoriöljyjä käytetään kaikissa Moto2- ja Moto3-sarjojen moottoripyörissä.

Yritys on erikoistunut myös lisäaineisiin. Lisäaineet ovat kemiallisia työkaluja, joiden avulla esimerkiksi kerrostumat voi poistaa öljynkierrosta öljynvaihdon yhteydessä. Ne antavat myös pienen suorituskykylisän, sillä puhtaamman palamisen johdosta moottorista voidaan saada irti hieman enemmän hevosvoimia. Lisäksi tarjolla on huoltotuotteita, kuten ketjusuihke, ja hoitotuotteita, kuten visiirinpuhdistusaine ja nahkanhoitoaine. Yhteensä Liqui Molyn moottoripyörätuotteiden valikoimassa on noin 100 tuotetta. Ne valmistetaan kaikki Saksassa, kerrotaan Liqui Molyn tiedotteessa.