Thund-R takki ja housut on valmistettu kestävästä Gore-Tex Pro 3-kerroslaminaatista, jossa yhdistyvät 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex-kalvo sekä kulutusta ja hankausta kestävä Cordura. Elastiset hihan- ja lahkeensuut sekä lantion ja vyötärön säädettävyys varmistavat sen, että puku istuu hyvin.

Joustavat Rukka D3O Air olka-, kyynär-, lonkka- ja polvisuojat muuttuvat suojaaviksi heti, kun niihin osuus isku, ja suojaominaisuudet säilyvät toistuvissakin iskuissa. Suojat ovat testattu uusien CE-standardien mukaisesti. Takkiin on saatavilla Rukka D30 Air All Back ja Full Back selkäsuojat lisävarusteena.

Takin ja housujen irrotettavat lämpövuoret tuovat tarvittaessa lisälämpöä ja pitkät vetoketjulliset tuuletusaukot takin sivuilla viilentävät lämpimämmillä ajokeleillä.

Rukka Antiglide system housujen takamuksessa estää liukumisen pyörän satulalta, ja ajomukavuutta lisäävä Aircushion puolestaan vähentää kondensaatiota ja toimii puskurina sään vaihteluille.

Takin pehmeä neopreenikaulus lisää käyttömukavuutta entisestään. Lompakko, matkapuhelin, avaimet ja muut välttämättömät matkatavarat mahtuvat hyvin neljään vedenpitävään taskuun.

Thund-R takkia on saatavilla ko’oissa 46-66 kokomustana sekä hi-vis keltaisilla tehosteilla. Housuja on saatavilla mustana normaalimitoituksella ko’oissa 46-62, pitkällä lahkeella 48-58 ja lyhyellä lahkeella 48-66, kerrotaan Rukan tiedotteessa.

Uusi Rukka Thund-R puku on valmistettu 3-kerroslaminaatista, jossa yhdistyvät 100% vedenpitävä ja hengittävä Goretex-kalvo sekä hyvin kulutusta ja hankausta kestävä Cordura.

Uusi Rukka Thund-R puku on valmistettu 3-kerroslaminaatista, jossa yhdistyvät 100% vedenpitävä ja hengittävä Goretex-kalvo sekä hyvin kulutusta ja hankausta kestävä Cordura.