Uffe Lauge Jensen perusti tanskalaisen kruiserivalmistaja Lauge Jensenin 2004, mutta myi sen 2012 Anders Kirk Christiansenille. Lauge Jensen tunnetaan mm. maailman kalleimman moottoripyörän, kultaisen Goldfingerin luojana ja valmistajana. Henrik Fisker puolestaan on suunnitellut muutakin kuin Fisker Karman. Hänen käsialaansa ovat esimerkiksi Aston Martin DB9 ja BMW Z8.

Nyt Fisker on siis antanut muodot uudelle Lauge Jensen Vikingille. Tanskalaisittain kyse on varmaan varsin arvokkaasta tuotenimestä, joten kenelle hyvänsä suunnittelua ei olisikaan annettu.

Viking on niinikään tanskalaisen Fiskerin ensimmäinen moottoripyörädesign.

Pyörän tekniset tiedot ovat tutut jo Goldfingeristä: 45-asteinen V2, joka tuottaa sata hevosvoimaa. Valmistaja on amerikkalainen S&S. Lauge Jensen on rakentanut sen jo nyt täyttämään tiukat Euro IV -pakokaasunormit, jotka astuvat voimaan vasta 2016. Huippunopeutta pyörälle luvataan yli 210 km/h. Pyörän kuivapaino on 299 kg.

Viking on vielä konsepti, mutta Lauge Jensen lupailee sille isompaa sarjatuotantoa kohtuullisempaan hintaan kuin esimerkiksi Great Dane -mallillaan, jota se myy hinnat alkaen Tanskassa 42 800 eurolla.