Poliisipartio yritti pysäyttää tarkastusta varten moottoripyöräilijän Salon keskustan kohdalla tiistai-iltapäivällä. Moottoripyörällä matkassa ollut mies lähti kuitenkin pakoon, kertoo Turun Sanomat.

Moottoripyörällä matkassa ollut mieshenkilö aiheutti poliisia kannoiltaan karistaessaan monia vaaratilanteita. Hän ajoi Salon keskustan alueella muun muassa vastaantulevien kaistaa, kääntyi liikenteenjakajien väärältä puolelta sekä ajoi päin punaisia liikennevaloja ja pitkin kevyen liikenteen väyliä.

Moottoripyörän nopeus oli paon aikana keskustan alueella jopa noin 100–150 kilometriä tunnissa. Lisäksi ajo oli poliisin mukaan täysin piittaamatonta. Kaupungilla oli tapahtuman aikana paljon liikennettä ja jalankulkijoita, ja mies vaaransi ajollaan vakavasti muiden hengen ja terveyden.

Poliisipartio kadotti näköyhteyden moottoripyörällä pakenevaan mieheen Uhrilähteenkadun kohdalla, mutta tunnisti sitä ennen moottoripyörän kuljettajan vuonna 1982 syntyneeksi salolaiseksi mieheksi. Mies on sittemmin etsintäkuulutettu.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.