BMW Motorrad on tehnyt sopimuksen Intian neljänneksi suurimman moottoripyörävalmistajan TVS:n kanssa tuottaakseen sarjan alle viisisataakuutioisia mp-malleja, joita on tarkoitus valmistaa myös vientiin ympäri maailman. BMW:n tuotevalikoimassa on nykyään lähinnä yli 650-kuutioisia moottoripyöriä ja skoottereita. 

Intian markkinoitten kasvutahdista antaa nopean kuvan se, että vuosien 2012-2013 välillä yli 150-kuutioisten moottoripyörien myynti yli kaksinkertaistui 206 000 kappaleesta 447 000:n.

Uudella sopimuksellaan BMW liittyy Harley-Davidsonin, KTM, Hondan ja Triumphin joukkoon. Vielä ei ole tarkkaa tietoa, millaisia malleja BMW:n ja TVS:n yhteistuotanto koskee. Intialainen media kuitenkin uumoilee, että tulossa on ensi alkuun seikkalutyyppisiä, lähellä GS:ää olevia malleja.

Uusien pienikuutioisten pyörien valmistukslla BMW saa uusia mahdollisuuksia asiakaskunnan kasvattamiseen paitsi Kiinassa ja Intiassa sekä muissa kehittyvissä maissa, myöskin pääsee kilpailemaan aloittelevien motoristien sieluista kehittyneillä markkinoilla kuten Euroopassa ja USA:ssa.