Poliisi tutkii sunnuntaina Valkeakoskella tapahtunutta epäiltyä liikenneturvallisuuden vaarantamista ja lievää pahoinpitelyä. Tapahtuneen osapuolet ovat moottoripyöräilijä ja nuori Audi-kuski kertoo Aamulehti.

Poliisilla on toistaiseksi vain moottoripyöräilijän kertomus asiasta. Audin kuljettajaa ei ole vielä kuultu, sillä tämä pakeni paikalta.

Moottoripyöräilijän kertoi hiljentäneensä vauhtinsa siltatyömaan kohdalla nopeusrajoituksen mukaisesti 30 kilometriin tunnissa. Takana Audilla tullut nuori mies ajoi hyvin lähelle moottoripyöräilijää. Moottoripyöräilijä oli silloin käsimerkein osoittanut, että tämä ajoi liian lähellä.

Autonkuljettaja oli näyttänyt kansainvälistä sormimerkkiä, kuten toinenkin kuljettaja. Kun työmaa oli jäänyt taakse, autoilija ohitti moottoripyöräilijän ja teki äkkijarrutuksen. Motoristi ei ehtinyt pysäyttää, vaan ajoi Audin perään.

Moottoripyöräilijä kertoi poliisille, että seuraavaksi auton kuljettaja oli tullut autosta ja retuuttanut hänet pois moottoripyörän päältä. Sen seurauksena moottoripyörä kaatui.

Paikalle sattuneen sivullisen pariskunnan mies lähti kohti kahakoivaa paria ja kehotti huutaen osapuolia irroittamaan toisistaan. Audin kuljettaja irrotti otteensa ja pakeni paikalta.

Autonkuljettajan rekisteritunnus on poliisin tiedossa, ja poliisi selvittää, kuka autoa ajoi. Moottoripyöräilijä ei poliisin mukaan loukkaantunut.