Hämeen poliisilaitoksen eilisessä päivittäistiedotteessa kerrottiin, että 24.4.2014 Tammelassa tapahtui Aamupäivällä henkilöauton ja moottoripyörän välinen liikennevahinko Tammelantiellä. Auton kuljettaja oli lähtenyt liikkeelle omakotitalon pihasta. Samaan aikaan vasemmalta tuli moottoripyörä joka osui auton kylkeen sillä seurauksella, että moottoripyörän kuljettaja lensi vauhdilla istuimelta. Hänet toimitettiin ambulanssilla sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä.

Samana päivänä Janakkalassa alkuillasta Harvialantien ja Kauriinmäentien risteyksessä osuivat toisiinsa moottoripyörä ja henkilöauto. Auto tuli Kauriinmäentieltä kolmion takaa suoraan Harvialantietä kulkeneen moottoripyörän eteen. Moottoripyörän kuljettaja loukkasi osumassa itseään jonkin verran.

Kajaanissa eilen, 25.4.2014 kello 8 aikaan tapahtui kevytmoottoripyörän ja henkilöauton välinen kolari Kätönkujalla, koulun kohdalla. Moottoripyöräilijä loukkaantui, mutta oli tajuissaan. Hänen vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa. Alkoholilla ei ole osuutta asiaan. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Jos näit tämän kolarin niin ole hyvä ja soita Kajaanin poliisipäivystykseen 02954 16520 tai laita sähköpostia osoitteeseen tutkinta.kainuu@poliisi.fi