Kilpailuun on ennakkoon ilmoittautunut reilut 120 kilpailijaa, mikä on ennätys määrä tämän kesän SM kilpailuviikonlopulle. Kaikissa luokissa mestaruustaistelut ovat vielä täysin auki ja aiempiin kisaviikonloppuihin verrattuna taistelu kärkisijoista on tiukkaa.

Nähtävissä MM-kisavauhtia

Neuvotteluiden jälkeen West Coast Racing Club ja Kallio Racing Team ovat päässeet yhteistyösopimukseen tiimin osallistumisesta Alastaron kilpailuviikonloppuun.

Näin saatiin varmistettua, että Kallio Racingin lähes kaikki MM-sarjaa kiertävät kuskit osallistuvat myös Alastaron kilpailuun.

Mukana ovat Supersport 600 MM -sarjassa kolmantena oleva Sheridan Morais sekä tiimikaveri Niki Tuuli. Nähtäväksi jää, saadaanko Alastarolle uusi rataennätys. Tai ehkä oikeastaan vain, millainen tulee olemaan uusi ennätys kierrosaika?

Supersport 300 luokassa ajava Kimi Patova esittäytyy ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävällä Yamahan Supersport 300 luokan pyörällä. Renzo Ferreiran osallistuminen on vielä hieman epävarmaa mutta eletään toivossa.

Mukana viikonlopun kilpailuissa on myös Espanjan sarjassa ajava WCRC:n Niko Mäkinen, joka tuottaa kilpailukalustonsa Suomeen Espanjan kesätauon ajaksi. Mäkinen johtaa Espanjassa Yamaha Challenge -luokkaa ja on Open 1000 -luokassa toisena kesätauolle siirryttäessä. Riittääkö vauhti Superbike-luokan kärkeen, jää jännitettäväksi.

Haastajiksi ovat ilmoittautuneet myös Espanjan sarjassa Stock 1000 luokkaa ajava Eeki Kuparinen, sekä kaikki tämän hetken SM sarjan kärkikuskit.

Kaikissa luokissa ajetaan loppukilpailut sekä lauantaina että sunnuntaina kello 13:00 alkaen.

Aikataulu:

  • 5.8 kaikkien luokkien aika-ajot klo 9.00 alkaen ja finaalit klo 13.00 alkaen.
  • 6.8. Warm Up klo 10.00 alkaen ja finaalit klo 13.00 alkaen.

Tarkemmat aikataulut ja lisäinfoa kilpailusta täältä.