Matthew Murray ajoi alas jyrkäntelltä heinäkuun 27. päivä, ja putosi 75 metriä ennenkuin putosi alla odottaviin puihin.

– Olin lennon aikana varma siitä, että kuolen, Murray kertoi KCAL-TV:lle.

– Yritin kävellä moottoripyöräni luo ottaakseni puhelimeni ja soittaakseni hälytysnumeroon, Murray totesi. – Mutta en pystynyt kävelemään alaspäin, joten käännyin ympäri ja puolivälissä matkalla ylöspäin menin shokkiin.

Murray pystyi kiipeämään ylös asti murtuneella selällään ja pyytämään paikalle pysähtynyttä autoilijaa soittamaan 911:een.

Murrayllä on hänen äitinsä mukaan ongelmia katsoa onnettomuusvideota: – Hän ei pysty uskomaan, että on elossa, hän ei voi katsoa videota. Hän uskoi kuolevansa, äiti kertoi.

Murray on jo päässyt sairaalasta, mutta hän on silti vasta toipumassa murtuneesta selästä, murtuneesta solisluusta ja puhjenneesta keuhkosta.

Murray kertoi KCAL-TV:lle, että ainoa asia, mitä hän ajatteli välittömästi onnettomuuden jälkeen oli taistella kivun läpi.

– Minä vain päätin taistella, mies kertoo. – Rehellisesti sanoen jalkani olivat mennyttä, joten ryömin ylös, ja kun pääsin huipulle, pyörryin. 

Murray uskoo, että pyörän ohjaus lukittui, koska - kuten videoltakin näkyy - vauhtia oli kohtuullisesti ja mutka loiva. Miehen mukaan pyörä ei vain suostunut kääntymään.

Hurja video on nähtävissä KCAL:in sivuilla, ja Youtubessa, mikäli se ei näy alla.