Kuopion messujen siirto koululta Kuopio-halliin oli oikea liikku. Näytteilleasettajia sekä yleisöä oli paikalla ennätysmäärä. Yleisöä ehti kahden päivän aikana vierailemaan näyttelyssä yli 4300 henkilöä järjestäjän, Kuopion Moottoripyöräklubi KMC:n mukaan. Messut järjestettiin ensi kertaa Kuopio-hallissa ja kaksipäiväisinä. Myös ensi vuonna messut järjestetään Kuopiohallissa.

KMC sai uudesta näyttelypaikasta pelkästään kiitosta sekä yleisöltä että näytteilleasettajilta. Kuopio-halli toimi MP-näyttelyn tarpeisiin erinomaisesti.

Yleisö oli tullut myös ostamaan, ei pelkästään katsomaan. Näytteilleasettajilta tuleen palautteen perusteella kauppa osastoilla kävi erittäin hyvin.

Erikoista oli myös poikkeuksellisen lämmin sää Kuopiossa, mikä sai motoristit lähtemään moottoripyörillä Kuopion näyttelyyn. Pysäköintialueilla Kuopio-hallin alueella oli parhaimmillaan 500-600 moottoripyörää kerralla. Näyttelyyn kurvaili motoristeja aina Etelä- ja Pohjois-Suomea myöden.

Ohjelmanumeroista Stunt Freaks Teamin taitoajonäytökset olivat yleisön mieleen kuten myös vapaa-ajan ja mp-ajovarusteiden muotinäytökset.

KMC kiittää yleisöä näytteilleasettajia ja ohjelmantekijöitä, sekä erittäin ahkeraa kymmenien talkoissa olleiden kerholaisten joukkoa!

Motouutisten kisan voittajat

Messujen juontaja Jamppa Kääriäinen arpoi voittajat: Motouutisten swetarin voitti Samuli Rossi, t-paidat puolestaan Arto Auvinen ja Ari Hirvonen. Palkinnot postitetaan voittajille.

Tapaamme taas messuilla ensi vuonna. Lisää juttuja näiltä messuilta tulossa Motouutisiin.

 

Edit: lisätty messujärjestäjän KMC:n kommentit 28.4. klo 10.35.