– Hän pelasi omilla säännöillään ja eli elämäänsä täysillä seuraten mottoaan: "Jos se ei ole haaste, se on tylsää" kertoo Joi SJ Harrisin paras ystävä, Kim Edwards.

Kuolinsyytutkija tiedotti 40-vuotiaan Harrisin olleen se stunt-kuljettaja, joka kuoli elokuvan kuvauksissa. Harris kuoli tapahtumapaikalla.

Todistajien mukaan Harris menetti pyöränsä hallinnan kohtausta Vancouver Convention Centerin edessä kuvattaessa ja törmäsi vastakkaisen toimistorakennuksen pohjakerroksen ikkunan läpi.

Murhenäyttämölle on perustettu muistomerkki, ja Barriere Star Journalin mukaan erääseen paikalle tuoduista kynttilöistä on kirjoitettu teksti "Rohkea, kaunis ja vapaa".

Harrisin Facebook-sivulle oli tiistaina päivitetty tieto hänen kuolemastaan sekä kuvaus, jossa kerrottiin, että hän oli "poikkeuksellinen nainen, jolla oli intohimo ajamiseen moottoripyörällä sekä moottoriurheiluun. Hän oli peloton ja periksiantamaton toteuttaessaan unelmaansa ajaa ammattimaisesti. Hän eli unelmaansa, kun hänen elämänsä äkkiä leikattiin poikki, kun hän oli ajamassa stunt-ajoa elokuvaa varten. Hän oli tunnettu kauniista mielenlaadustaan ja kuplivasta persoonallisuudestaan."

Harris kuvasi itseään web-sivustollaan olevansa "ensimmäinen lisensioitu afro-amerikkalainen nainen Yhdysvaltain historiassa, joka ajaa aktiivisesti kilpaa AMA:n (American Motorcyclist Association) hallinnoimissa moottoriurheilutapahtumissa.

Aiheesta aiemmin: Stunt-näyttelijätär kuoli Deadpool 2:n kuvauksissa moottoripyörästuntin mentyä pieleen