Bandit9 Dark Side -moottoripyörässä sekoittuvat pimeys, dramaattisuus ja kauneus. Pyörä on sysimusta miksaus potkua ja eleganssia. Pyörän valmistusmäärä on rajattu yhdeksään kappaleeseen. Bandit9:n profiili kuvastaa liioitellusti lentokoneen aerodynaamisia muotoja; kauniit kaarevat muodot muodostavat kuin yhtenäisen virtaviivaisen kappaleen, jossa etuosa sulautuu polttoainetankkiin, istuimeen ja takaosaan aina takavaloa myöten.

Kokonaisuus on myyttisen ja dynaamisen näköinen - musta väritys elää valossa ja varjossa omaa elämäänsä pienine kromiosien välkähdyksineen ja moottorin kiiltäväksi hioittuine jäähdytysripoineen.

Bandit9

Bandit9

Pyörässä on matalaan, pitkään ulkonäköön hyvin istuva Revolution X -moottori. Nestejäähdytteisessä moottorissa on neljä venttiiliä per sylinteri  ja 750 kuutiota, ja se on 60° V-twin. Tehoa moottorista saa irti 57,6 hv 7955 kierroksella minuutissa, ja vääntöä puolestaan 58,3 Nm 3790 rpm.

Bandiitissa, rosvossa on 6 vaihdetta, ketjuveto ja pyörä painaa pelkistetyt 229 kilogrammaa. Vannekoko on sekä edessä että takana 16 tuumaa. Sekä edessä että takana on levyjarrut. Äänestä ja pakokaasujen päästöstä vastaa Vance & Hinesin kisasarjan putkisto, jonka pitäisi tuottaa syvää ja aggressiivista ääntä.

Bandit9

Bandit9

Etuvalona lentokonekeulassa on tietenkin LED. Mittaristo on peräisin Harleystä.

Vaikka moottori ei olekaan mikään tykki, niin selvästi siinä ainakin riittää vääntöä jo melko alhaisista lukemista. Ajamisen iloa, mikäli tähän pyörään päädyt. Ainakaan se ei jää huomaamatta.

Bandit9

Bandit9

Se hintako? Valmistaja sivuilla luvataan, että pyörän saa omakseen 32 000 dollarilla. Pyörä myös toimitetaan mihin tahansa maailmassa ovelta-ovelle-periaatteella samaan hintaan. Suomessa varmaankin jää vielä senkin jälkeen maksettavaa vero- ja tulliviranomaisille.

Bandit9:stä kertoi designboom. Valmistajan kotisivulle pääset tästä.

Katso - ja kuuntele pyörän esittelyvideo alla. Linkki videon Youtube-sivustolle tässä.

 

Bandit9

Bandit9

 

Bandit9

Bandit9