Huom: Uudelleenjulkaisemme tästä uuteen vuoteen asti vapaapäivien lukemiseksi teille 10 luetuinta juttuamme vuonna 2017. Tässä vuoden yhdeksänneksi luetuin juttu. Lukemisen Iloa! Tv. Toimitus

Moottoripyöräilijällä on toki monia vaaranpaikkoja tien päällä ollessaan, mutta onneksi tämän tyyppisiä tapahtumia ei ainakaan Suomessa ole vielä toistaiseksi nähty. Monenlaista tieraivoa toki. Se, että siviiliasuinen henkilö tulee, ja vetää esille aseensa sekä väittää olevansa poliisi, kuulostaa aika karulta.

Washingtonin osavaltiossa asuva Alex Randall oli ajamassa Yamaha R1:llä 16.8. kuluvaa vuotta, kun hän pysähtyi liikennevaloissa. Odotellessaan valojen vaihtumista, hänen kypäräkameransa kuvaamasta videosta näkyy, mitä tavallisessa kadunmiehen asussa oleva poliisietsivä lähestyy häntä jalan, ja osoittaa pistoolilla.

Videon mukaan etsivä väittää Randallin ajaneen vaarallisesti, mutta ei edelleenkään kerro, kuka on tai esitä virkamerkkiä. Hän ei myöskään antanut sakkoa, oli vain silminnähden tyytyväisen näköinen saatuaan peloteltua Randallin kunnolla.

Randall on tehnyt asiasta valituksen King Countyn piirikunnan seriffintoimistoon.

Sheriffi John Urquhart otti asian raskaasti videon nähtyään ja totesi näyttävänsä videon jokaiselle uudelle poliisikokelaalle kertoakseen, että näin ei missään tapauksessa saa käyttäytyä.

Urguhart myös otti yhteyttä Randalliin ja esitti hänelle virallisen anteeksipyynnön tapahtuneesta, joka Randallin mukaan vähän paransi hänen oloaan. Mies oli pelästynyt tosissaan etsivän käytöstä ja aseella uhkailua.

Asiasta kertoi mm. www.Moxnews.com. Tässä linkki Randallin alkuperäiseen videoon.