Vareselaisvalmistaja MV Agusta tiedotti tänään uudesta yhteistyösopimuksesta sen ja Mercedeksen Formula-tähti Lewis Hamiltonin välillä. Vaikka yhteistyö Mercedes AMG:n ja MV:n välillä loppuikin, se ei näytä häiritsevän tätä kumppanuutta.

Uuden kumppanuuden tuloksena nähdään ensi kuun mittaan uusi malli, jonka suunnittelussa Hamilton on ollut mukana.

– Tapasin Lewiksen muutama vuosi sitten, kun hän soitti hyvin nöyrällä tavalla asiakaspalveluumme ostaakseen erikoispyörän. Sen jälkeen kun olimme kehittäneet yhden pyörän Lewikselle, käänsimme yhteisen intohimomme kumppanuudeksi luodessamme menestyksekkään Dragster RR LH -mallin, jota tehtiin 244 kappaletta. Olen hyvin innoissani ja ylpeä jatkaessani tätä yhteistyötä, jonka tuloksena näemme ensi kuussa markkinoilla uusia MV Agustoja, joiden suunnitteluun Lewis on osallistunut, MV Agusta Motorin pääjohtaja Giovanni Castiglioni toteaa.

– Jatkan hyvin innoissani kumppanuutta MV Agustan kanssa. Minusta on hienoa työskennellä Giovannin ja MV Agustan kavereiden kanssa, heidän intohimonsa teknologiaan ja huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin tuottaa hämmästyttäviä ainutlaatuisen näköisiä pyöriä. Minun projektini MV:n kanssa on hieno tapa yhdistää rakkauteni moottoripyörillä ajaminen kiinnostukseeni luovaan prosessiin, johon olen osallistunut CRC:n (Castiglioni
Research Department) design tiimin kanssa," Lewis Hamilton kertoo.

Alla olevassa kuvassa edellisen yhteistyön tulos, Dragster RR LH -malli.

MV Agusta Dragster RR LH44 - Lewis Hamilton erikoismalli.

MV Agusta Dragster RR LH44 - Lewis Hamilton erikoismalli.