Tom Gallagher kertoi jättäneensä moottoripyöränsä ystävänsä luo Colorado Springsissä. Kun hän meni hakemaan sitä torstaina, niin hänen ystävänsä kertoi, että se oli viety.

Gallagher tapasi elämänsä rakkauden yli 30 vuotta sitten Montanassa. 

– Kun ensi kerran tapasimme, emme voineet sietää toisiamme. Sitten eräänä päivänä tajusimme, ettemme voi elää ilman toisiamme.

Siitä lähtien hän ja hänen vaimonsa pitivät yhtä. Heille syntyi kolme lasta heidän muutettuaan Colorado Springsiin 1984.

– Hän oli elämäni rakkaus, tärkein ihminen minulle tällä planeetalla, Gallagher totesi yksikantaan KRDO:lle.

Vaimo kuoli 2013, ja pitääkseen hänen muistoaan yllä, Gallagher osti moottoripyörän ja rakensi siitä samanlaisen kuin se, jollainen hänellä oli, kun he ensi kerran tapasivat. Yksi olennainen ero pyörässä kuitenkin on: mies asensi pyörään laatikon, jossa on hänen vaimonsa tuhkat, jotta hän voisi aina moottoripyöräillä vaimonsa kanssa.

– Se vie minut takaisin niihin aikoihin, kun olimme nuoria. Kun hän oli takaistuimella ja hänen kätensä olivat ympärilläni, hänen päänsä lepäämässä olkapäälläni. Ne olivat hyviä aikoja.

Gallagher oli ajanut pyörällä joka päivä, ajatellen vaimoaan joka kerran kun nousi sen selkään.

– Aamulla kun nousin pyörän selkään, sanoin hänelle aina "hyvää huomenta", ja päivän lopulla kuin nousimme pois sen selästä, "kiitos, kultaseni". Se sai minut tuntemaan, että olen hänen lähellään.

Hän ja hänen perheensä pyytävät pyörän varastanutta henkilöä jättämään se tien sivuun, jotta poliisi löytäisi sen, ja Gallagher voisi taas palata yhteen elämänsä rakkauden kanssa. Hän ei ole kiinnostunut pyörästä tai varkaasta, vain vaimonsa muistosta.